SPRÅKBOKHANDELN - Lund

Om oss


franskabokhandeln Språkbokhandeln är en bokhandel specialiserad på snabba leveranser av böcker på franska, spanska, italienska och tyska. Vi har även en avdelning för portugisiska och läromedel i japanska. Ni hittar också hos oss kartor, reseguider (på flera olika språk bl.a. svenska och engelska), musik-cd och ett urval av filmer (DVD).
Vi har förutom vår webbutik även en fysisk butik på Lilla Tvärgatan 21 i Lund. För närmare information (öppettider, telefon m.m. se under fliken "kontakta oss").
OBS! Sortimentet i webbutiken är endast ett litet urval av alla de titlar vi har i lager i våra två butiker. Om boken du söker ej finns i webshopen så tag kontakt med oss via mail eller telefon för mer information angående tillgänglighet.

Vi har normalt för omgående leverans de böcker som ingår som kurslitteratur för studier i spanska, franska, italienska, tyska och portugisiska språk vid Sveriges universitet och högskolor. Ifall en titel är tillfälligt slut i vårt lager kan det ta 2-4 veckor innan vi kan leverera den igen. Vi rekommenderar därför att du beställer din litteratur i god tid.

franskabokhandeln Vägbeskrivning:

Från Mårtenstorget går du längs bankgatan ca 100 meter. Första gatan till höger är Lilla Tvärgatan och vi ligger ca 20 meter från hörnet på höger sida, bredvid LKFs bobutik.
Från stortorget tar du Stora Södergatan. Andra gatan till vänster är Lilla Tvärgatan.
Från Malmö med bil: kör av motorvägen vid Lund södra och kör rakt fram mot centrum. Kör längs med Stora södergatan (förbi kulturmejeriet) och just innan det blir bilfritt i centrum finns en tvärgata in till höger. Det är Lilla Tvärgatan och vi finns ca 150 m från Stora Södergatan, på vänster sida. Längs Lilla Tvärgatan finns möjlighet att parkera mot avgift.

Välkommen

Språkbokhandeln förmedlar kultur!